Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi1957g3249kcal326.9g0g215.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 280g636kcal39.1g4.8g50.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g7785kcal732.6g12g531.4g1.4g
Valittu annoskoko2240g3893kcal366.3g6g265.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna1120g1946kcal183.2g3g132.9g0.4g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982