Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g18g16kcal0.2g0.8g1.3g0g
Lohifilee32g63kcal6g0g4.4g0g
Kevytmaito (Ingman)62g29kcal2g3g0.9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g300kcal18.6g25g13.4g1.2g
Valittu annoskoko227g150kcal9.3g12.5g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna114g75kcal4.7g6.3g3.4g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625