Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska13g10kcal2.3g0g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 2.3g1.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)3.1g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g60kcal4.6g0.4g4g0g
Valittu annoskoko23g30kcal2.3g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.2g0.1g1g0g
Arvot/100g100g129kcal10g0.9g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888