Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%4.7g3.8kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kirjolohifile19g31kcal3.1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g70kcal6.6g0.6g4.6g0g
Valittu annoskoko24g35kcal3.3g0.3g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.7g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876