Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g14g45kcal3g0g3.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)22g14kcal3.3g0g0.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g11g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 88g68kcal1.5g14g0.2g0.9g
Lohi55g91kcal9.1g0g6g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g44g26kcal1.4g3.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g495kcal36.8g35.2g22.2g2g
Valittu annoskoko232g248kcal18.4g17.6g11.1g1g
Annoskoko puolitettuna116g124kcal9.2g8.8g5.6g0.5g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274