Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet699g160kcal12.6g18.9g17.5g13.3g
Gorgonzola-uusto, annos 50g524g1698kcal99.6g5.2g141.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml874g1311kcal17.5g21.8g131.1g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 52g57kcal4.1g8.5g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g6546kcal272.2g125.6g581.4g34.8g
Valittu annoskoko2324g3273kcal136.1g62.8g290.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna1162g1637kcal68.1g31.4g145.4g8.7g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300