Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Seiti pakaste 19g15kcal3.3g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Lohifilee35g69kcal6.6g0g4.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g234kcal21.4g11.6g10.6g2g
Valittu annoskoko235g117kcal10.7g5.8g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna117g58kcal5.4g2.9g2.7g0.5g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230