Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee50g98kcal9.3g0g6.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Palsternakka 13g7.9kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl17g60kcal0.3g0.5g6.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g439kcal21.8g20.6g28.8g3.4g
Valittu annoskoko239g220kcal10.9g10.3g14.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna120g110kcal5.5g5.2g7.2g0.9g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402