Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee5.2g10kcal1g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1.7g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g46kcal2.2g2.2g3g0.4g
Valittu annoskoko25g23kcal1.1g1.1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.6g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g92kcal4.4g4.4g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402