Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi210g348kcal35g0g23.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 30g68kcal4.2g0.5g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g834kcal78.4g1.2g57g0.2g
Valittu annoskoko240g417kcal39.2g0.6g28.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna120g209kcal19.6g0.3g14.3g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982