Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee150g293kcal28g0g20.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%30g39kcal0.9g0.6g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Katkarapu pienet (pirkka)23g15kcal3.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g717kcal65.8g5.6g48.8g1.6g
Valittu annoskoko248g359kcal32.9g2.8g24.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna124g179kcal16.5g1.4g12.2g0.4g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551