Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee211g411kcal39.4g0g28.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.8g4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g14g55kcal4.6g0g3.9g0g
Anjovis-filee, 1 kpl8.4g18kcal0.8g1.2g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1120kcal90.2g3.6g83.4g0.2g
Valittu annoskoko248g560kcal45.1g1.8g41.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna124g280kcal22.6g0.9g20.9g0.1g
Arvot/100g100g226kcal18.2g0.7g16.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136969