Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet75g17kcal1.3g2g1.9g1.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g56g182kcal10.7g0.6g15.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml94g140kcal1.9g2.3g14g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g701kcal29g13.4g62.2g3.6g
Valittu annoskoko249g351kcal14.5g6.7g31.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna125g175kcal7.3g3.4g15.6g0.9g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300