Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha73g93kcal15.7g0g3.3g0g
Voi 40% rasvaa 7.3g27kcal0.1g0.1g3g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g13g37kcal1.8g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g343kcal36.6g5.2g19.2g2.2g
Valittu annoskoko250g171kcal18.3g2.6g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna125g86kcal9.2g1.3g4.8g0.6g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585