Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi871g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee522g1019kcal97.7g0g70.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 435g331kcal8.2g67.5g0.9g4.4g
Porkkana 218g71kcal1.3g12.1g0.4g5.5g
Palsternakka 131g83kcal0.7g15.4g0.5g5.9g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g10g6.8kcal0.8g0.9g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl174g622kcal3.5g5.2g66.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g127kcal0.2g0.2g13.9g0g
Tilli, tuore 17g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4592kcal228.6g213g305.6g36g
Valittu annoskoko2500g2296kcal114.3g106.5g152.8g18g
Annoskoko puolitettuna1250g1148kcal57.2g53.3g76.4g9g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402