Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee1515g2955kcal283.3g0g204.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%303g394kcal9.1g6.1g39.4g0.3g
Sipuli (kuorittu)455g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Katkarapu pienet (pirkka)227g150kcal34.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7242kcal664.8g55.8g492.8g16g
Valittu annoskoko2500g3621kcal332.4g27.9g246.4g8g
Annoskoko puolitettuna1250g1811kcal166.2g14g123.2g4g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551