Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2131g4155kcal398.4g0g287.6g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl28g40kcal1.3g2.6g2.7g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g142g554kcal46.9g0g39.8g0g
Anjovis-filee, 1 kpl85g179kcal8.1g11.9g11.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Persilja 14g3.9kcal0.2g0.2g0g1.1g
Oliiviöljy 80g703kcal0g0g79.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11312kcal913g35.8g841.6g3g
Valittu annoskoko2500g5656kcal456.5g17.9g420.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2828kcal228.3g9g210.4g0.8g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136969