Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha728g925kcal157.3g0g32.8g0g
Voi 40% rasvaa 73g273kcal1.4g1.5g29.6g0g
Sipuli (kuorittu)364g98kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Mustapippuri 18g49kcal1.9g6.7g0.6g4.6g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1165g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g131g367kcal18.3g1.2g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3424kcal367.2g53.8g190.4g21.6g
Valittu annoskoko2500g1712kcal183.6g26.9g95.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna1250g856kcal91.8g13.5g47.6g5.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585