Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska1439g1093kcal248.9g0g10.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl169g1219kcal0g0.3g135.4g0g
Oliiviöljy 46g404kcal0g0g45.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka85g69kcal2.9g16.1g0.8g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 254g174kcal0.8g1.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)339g271kcal3.4g15.2g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6461kcal512g66.2g431.4g1.6g
Valittu annoskoko2500g3230kcal256g33.1g215.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1615kcal128g16.6g107.9g0.4g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888