Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1797g0kcal0g0g0g0g
Puolukka360g122kcal1.4g24.4g1.8g9.3g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g158g642kcal0g158.2g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g180g629kcal21.6g125.8g4.1g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2787kcal46g616.8g11.8g40.2g
Valittu annoskoko2500g1393kcal23g308.4g5.9g20.1g
Annoskoko puolitettuna1250g697kcal11.5g154.2g3g10.1g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807