Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet752g172kcal13.5g20.3g18.8g14.3g
Gorgonzola-uusto, annos 50g564g1827kcal107.1g5.6g152.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml940g1410kcal18.8g23.5g141g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 56g61kcal4.5g9.2g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7042kcal292.6g135.2g625.6g37.4g
Valittu annoskoko2500g3521kcal146.3g67.6g312.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1761kcal73.2g33.8g156.4g9.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300