Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2123g4140kcal397g0g286.6g0g
Rypsiöljy 159g1408kcal0g0g159.2g0g
Tilli, tuore 212g64kcal7.8g1.9g1.7g4.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.3g9kcal0.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11242kcal810.4g7.2g895g9g
Valittu annoskoko2500g5621kcal405.2g3.6g447.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2811kcal202.6g1.8g223.8g2.3g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603