Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g201g171kcal2g9g14g0g
Lohifilee355g693kcal66.5g0g48g0g
Kevytmaito (Ingman)682g314kcal21.8g32.7g10.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.4g5.3kcal0.4g0.4g0.2g0g
Vesi642g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 618g470kcal11.6g95.8g1.2g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3306kcal204.6g275.8g147.2g12.4g
Valittu annoskoko2500g1653kcal102.3g137.9g73.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna1250g827kcal51.2g69g36.8g3.1g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625