Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton63g67kcal14.4g0g0.9g0g
Kookoskerma, kara50g125kcal2.3g0.7g12.5g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g125g21kcal2.4g2.6g0.2g0g
Auringonkukansiemen13g73kcal2.9g1.6g6.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g661kcal44g9.8g50g1.6g
Valittu annoskoko255g331kcal22g4.9g25g0.8g
Annoskoko puolitettuna128g165kcal11g2.5g12.5g0.4g
Arvot/100g100g130kcal8.6g1.9g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151193