Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi889g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee533g1040kcal99.7g0g72g0g
Peruna, vanha, kuorittu 444g338kcal8.4g68.9g0.9g4.4g
Porkkana 222g73kcal1.4g12.4g0.4g5.7g
Palsternakka 133g85kcal0.7g15.7g0.5g6g
Sipuli 107g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g11g6.9kcal0.8g1g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl178g634kcal3.6g5.3g67.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g130kcal0.2g0.2g14.2g0g
Tilli, tuore 18g5.3kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5104g4688kcal233.6g217.6g311.8g36.6g
Valittu annoskoko2552g2344kcal116.8g108.8g155.9g18.3g
Annoskoko puolitettuna1276g1172kcal58.4g54.4g78g9.2g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402