Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi2237g3713kcal373.6g0g246.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.2g9kcal0.3g1.4g0.1g0.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 320g726kcal44.7g5.4g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g8898kcal837.2g13.6g607.4g1.6g
Valittu annoskoko2560g4449kcal418.6g6.8g303.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna1280g2224kcal209.3g3.4g151.9g0.4g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982