Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska1491g1133kcal257.9g0g10.4g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl175g1263kcal0g0.4g140.3g0g
Oliiviöljy 47g419kcal0g0g47.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka88g72kcal3g16.7g0.9g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 263g180kcal0.8g1.6g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)351g281kcal3.5g15.8g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g6694kcal530.4g69g446.8g1.8g
Valittu annoskoko2590g3347kcal265.2g34.5g223.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna1295g1674kcal132.6g17.3g111.7g0.5g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888