Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha7.8g10kcal1.7g0g0.4g0g
Voi 40% rasvaa 0.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g1.4g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g37kcal4g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko27g18kcal2g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.5g1.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585