Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 130g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Seiti pakaste 21g16kcal3.7g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Lohifilee39g76kcal7.3g0g5.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana521g260kcal24.2g13.2g11.8g2g
Valittu annoskoko261g130kcal12.1g6.6g5.9g1g
Annoskoko puolitettuna130g65kcal6.1g3.3g3g0.5g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230