Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet799g183kcal14.4g21.6g20g15.2g
Gorgonzola-uusto, annos 50g599g1941kcal113.8g6g161.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml999g1498kcal20g25g149.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5312g7481kcal311g144g664.8g39.8g
Valittu annoskoko2656g3741kcal155.5g72g332.4g19.9g
Annoskoko puolitettuna1328g1870kcal77.8g36g166.2g10g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300