Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet800g183kcal14.4g21.6g20g15.2g
Gorgonzola-uusto, annos 50g600g1944kcal114g6g162g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1000g1500kcal20g25g150g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g7492kcal311.4g144g665.6g39.8g
Valittu annoskoko2660g3746kcal155.7g72g332.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna1330g1873kcal77.9g36g166.4g10g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300