Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%5.5g4.4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Kirjolohifile22g36kcal3.7g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g81kcal7.8g0.6g5.4g0g
Valittu annoskoko27g41kcal3.9g0.3g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal2g0.2g1.4g0g
Arvot/100g100g149kcal14.2g1.1g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876