Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi97g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee58g114kcal10.9g0g7.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 49g37kcal0.9g7.5g0.1g0.5g
Porkkana 24g7.9kcal0.2g1.4g0g0.6g
Palsternakka 15g9kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl19g69kcal0.4g0.6g7.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g513kcal25.6g23.8g34.2g4g
Valittu annoskoko279g256kcal12.8g11.9g17.1g2g
Annoskoko puolitettuna140g128kcal6.4g6g8.6g1g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402