Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g2.3g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Lohifilee4g7.9kcal0.8g0g0.5g0g
Kevytmaito (Ingman)7.7g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g38kcal2.2g3.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko28g19kcal1.1g1.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.6g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.9g5.7g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625