Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi245g406kcal40.9g0g26.9g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 35g80kcal4.9g0.6g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g973kcal91.6g1.4g66.4g0.2g
Valittu annoskoko280g487kcal45.8g0.7g33.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna140g243kcal22.9g0.4g16.6g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982