Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)28g28kcal4.8g0.3g0.8g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15056g219kcal16.3g0.8g16.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.5g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Creme Fraiche, Ingman, 5%34g27kcal1.1g2g1.7g0g
Ruistaikina Myllyn Paras112g318kcal5.2g35.3g17g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g1314kcal66.2g77.4g80.8g12.8g
Valittu annoskoko281g657kcal33.1g38.7g40.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna141g329kcal16.6g19.4g20.2g3.2g
Arvot/100g100g234kcal11.8g13.8g14.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498