Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%56g45kcal1.8g3.4g2.8g0g
Kirjolohifile225g374kcal37.6g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g837kcal78.8g6.8g55.2g0g
Valittu annoskoko281g419kcal39.4g3.4g27.6g0g
Annoskoko puolitettuna141g209kcal19.7g1.7g13.8g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876