Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2405g4690kcal449.8g0g324.7g0g
Rypsiöljy 180g1595kcal0g0g180.4g0g
Tilli, tuore 241g72kcal8.9g2.2g1.9g5.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5664g12735kcal918.4g8.2g1014g10.2g
Valittu annoskoko2832g6367kcal459.2g4.1g507g5.1g
Annoskoko puolitettuna1416g3184kcal229.6g2.1g253.5g2.6g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603