Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi2517g4178kcal420.3g0g276.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.6g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 360g817kcal50.3g6.1g64.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g10010kcal942g15.2g683.2g1.8g
Valittu annoskoko2880g5005kcal471g7.6g341.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna1440g2503kcal235.5g3.8g170.8g0.5g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982