Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee6.2g12kcal1.2g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl2.1g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g55kcal2.6g2.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko30g28kcal1.3g1.3g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.7g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g93kcal4.4g4.4g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402