Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet87g20kcal1.6g2.4g2.2g1.7g
Gorgonzola-uusto, annos 50g66g212kcal12.4g0.7g17.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml109g164kcal2.2g2.7g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g818kcal34g15.8g72.6g4.4g
Valittu annoskoko291g409kcal17g7.9g36.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna145g205kcal8.5g4g18.2g1.1g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300