Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g23g20kcal0.2g1.1g1.6g0g
Lohifilee42g81kcal7.8g0g5.6g0g
Kevytmaito (Ingman)80g37kcal2.5g3.8g1.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 72g55kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g386kcal23.8g32.2g17g1.4g
Valittu annoskoko292g193kcal11.9g16.1g8.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna146g97kcal6g8.1g4.3g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625