Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g63g81kcal13.1g0g3.1g0g
Lanttu47g12kcal0.5g2.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g106g64kcal1.6g13.8g0.1g1g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g500kcal31.6g40g22.4g7.2g
Valittu annoskoko298g250kcal15.8g20g11.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna149g125kcal7.9g10g5.6g1.8g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319