Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet899g206kcal16.2g24.3g22.5g17.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g674g2184kcal128.1g6.7g182g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1123g1685kcal22.5g28.1g168.5g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 67g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g8416kcal350g161.8g747.6g44.6g
Valittu annoskoko2988g4208kcal175g80.9g373.8g22.3g
Annoskoko puolitettuna1494g2104kcal87.5g40.5g186.9g11.2g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300