Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.3g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g72kcal7g1.6g4.2g0g
Valittu annoskoko31g36kcal3.5g0.8g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.8g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g117kcal11.4g2.6g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101798