Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%3.7g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g90kcal8.2g0.8g6g0.2g
Valittu annoskoko31g45kcal4.1g0.4g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal2.1g0.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal13.3g1.3g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551