Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Puolukka44g15kcal0.2g3g0.2g1.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g19g78kcal0g19.3g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g22g77kcal2.6g15.3g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g339kcal5.6g75.2g1.4g4.8g
Valittu annoskoko305g170kcal2.8g37.6g0.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna152g85kcal1.4g18.8g0.4g1.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807