Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet9g2.1kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Gorgonzola-uusto, annos 50g7g23kcal1.3g0.1g1.9g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml12g18kcal0.2g0.3g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g88kcal3.6g1.8g7.8g0.4g
Valittu annoskoko31g44kcal1.8g0.9g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal0.9g0.5g2g0.1g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.9g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300