Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)3.1g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1506.2g24kcal1.8g0.1g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%3.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ruistaikina Myllyn Paras13g35kcal0.6g3.9g1.9g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g146kcal7.2g8.4g9g1.4g
Valittu annoskoko31g73kcal3.6g4.2g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal1.8g2.1g2.3g0.4g
Arvot/100g100g234kcal11.5g13.5g14.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498