Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%6.3g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kirjolohifile25g42kcal4.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g93kcal8.8g0.8g6.2g0g
Valittu annoskoko31g47kcal4.4g0.4g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal2.2g0.2g1.6g0g
Arvot/100g100g149kcal14.1g1.3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876